Otroška oprema

Najboljše inštrukcije fizike v mestu

Če vam naloge iz fizike povzročajo preglavice in vas je strah izpita, testa, mature, saj imate občutek, da ne znate dovolj, se udeležite inštrukcij fizike, kjer vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pomagali rešiti tudi tiste najtežje primere, ob tem pa se boste še neizmerno zabavali. Za vse to poskrbi podjetje D&S inštrukcije Ljubljana.

Za lažje razumevanje snovi bodo poskrbeli inštruktorji, z več kot 10 let izkušnjami na področju fizike. Pomoč nudijo prav vsem, učencem osnovnih šol, srednjih šol in študentom višjih in visokih šol. Inštrukcije se izvajajo v Ljubljani in drugih krajih.

Učinkovite inštrukcije fizike vam bodo povrnile veselje do učenja in tudi do reševanja najpogostejših težav pri fiziki, še posebej v osmem razredu devetletke, kot se srečujete s pretvarjanjem enot in izražanje neznane količine iz formul. Pogosto so pri poučevanju fizike potrebne tudi inštrukcije matematike, ki je pomemben element fizike in njenih izračunov. Če nekomu pretvarjanje predstavlja velik problem, mu pomagamo s tabelo z ustreznimi pretvorniki oz. ključem za premikanje decimalne vejice. V petnajstih minutah se tako vsakdo nauči pretvarjati.

Instruktorji fizike nudijo sprotno utrjevanje in ponavljanje znanja, pripravo na teste in pripravo na maturo.

Da vas rešijo pred ‘popravcem’ vam bodo na voljo vsak dan, tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. Inštrukcije matematike bodo potekale tako, da boste reševali naloge iz zbirke z več kot 3000 avtorskih nalog inštruktorjev. Tako bo učenje lažje in učinkovitejše, saj se boste srečevali s popolnoma novimi primeri. Pred odhodom domov boste prejeli tudi gradivo z razlago in rešenimi primeri, ki vam bodo v pomoč, ko boste doma sami ponavljali snov.

V primeru da tudi to ne bi bilo dovolj in bi se še vedno počutili nepripravljene, so D&S instruktorji pripravljeni stopiti tudi v stik z vašim učiteljem, preko telefona, elektronske pošte ali včasih celo osebno na govorilnih urah. Zato sprejmite njihovo pomoč, izkušnja bo zagotovo pozitivna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *