Otroška oprema

Otroške tehtnice

Naš otročiček pridno raste, skrbimo za njegov breskrben vsakdanjik z uravnoteženo hrano. Kljub temu pa se mogoče kdaj porajajo kakšni pomisleki, da ne pridobiva na teži, kot bi naj. Ali pa zgolj iz radovednosti, kako ta napreduje? Nič hudega, otroške tehtnice rešijo naše dvome.

Vemo, da v začetnih dnevih svojega življenja otrok pridobiva hitro grame in kilograme, kar traja nekaj prvih mesecev, potem se pridobiovanje teh počasi upočasnjuje, niha, ipd. Vsekakor nas starše skrbi in želimo vedeti, ali je njegov napredek dober in primeren. Da bi ga vsakodnevno nosili tehtati v bolnišnico, ker verjetno še doma nimamo ustrezne tehtnice, ki meri le nekaj kilogramov, ali pa tudi, ker patronažne ne vidimo vsak dan, želimo pa vsakdonevno preveriti njegov napredek, si omislimo otroško tehtnico. Te so nam sedaj na voljo v prosti prodaji. Kar je seveda dobro in nas pomiri, ko ugotovimo, da je naš dojenček odlično napredoval. Spremljamo lahko vsak gram katerega pridobi ali morebiti izgubi. Seveda smo potem tudi bolj umirjeni.  

Napredek otroka je odvisen od mnogo dejavnkov in predvsem doječe matere imajo veliko dvomov ali otrok primerno napreduje zgolj z dojenjem. Ker gre za občutljivo temo in jo nabolje razumejo prav tisti, ki se znajdejo v tem, je seveda smiselno si omisliti pomoč, ki nam bo vedno kazala prav. Torej, kako dejansko napreduje naš otrok in ali potrebuje drugačno skrb. Zato so otroške tehtnice danes že tako popularne in jih želi prav vsaka novopečena mamica, katero skrbi napredek njenega dojenčka.

Velikokrat ustvarimo težavo, kjer je mogoče sploh ni. Ker pa ne moremo vedno vsega preveriti, pa seveda to slabo vpliva na naše počutje in zadovoljstvo, Ko pa se prepičamo, da ravnamo prav, da naš dojenček normalno pridobiva na teži, smo pomirjeni. In, če lahko problem s težo in tehtanjem rešimo tako enostavno, seveda ni razloga, da tega tudi ne storimo. Torej, z otroško tehtnico, ki bo zagotovo odpravila vse dvome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *